Sisis skatte

Sisis skatte

Pris fra 1461 kr

På vores Sisis skatte rundtur i Wien vil du føle dig som kejserinde for en dag. Turen Sisis skatte inkluderer et besøg på den kejserlige møbelsamling, det kejserlige palads (Hofburg) og Schönbrunn slot med middag og koncert på orangeriet!

Oplev det kejserlige Wien gennem den legendariske Kejserinde Elizabeth (Sisi). Wiens royale atmosfære vil følge dig, hvorend du går. Du vil besøge storslåede bygninger og museer, nyde kulinariske lækkerier og slutte af med en aftenkoncert i Schönbrunn slottets orangeri. Du vil more dig kongeligt. 

I løbet af dagen kan du tage en tur gennem det tidligere ejedom af Habsburg-dynastet: Schönbrunn Slot, Sisi and Franz Josephs sommerresidens, den kejserlige møbelsamling, hvor imponerende møbler fra Sisis tid er udstillet, samt det kejserlige palads (Hofburg), som huser de kejserlige lejligheder, Sisi-museet og den kejserlige sølvsamling.  

Men turen inkluderer meget mere end Sisi skatte. Du vil nemlig også få serveret en lækker middag i Café-Restaurant Residenz, tilstødende Schönbrunn Slot. Dit bord vil være klar til dig i det tidligere slotskøkken, som nu er en fantastisk restaurant med en dejlig stemning. Middagen består af en tre-retters menu. (Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). 

Til den store finale vil du komme til koncert i Schönbrunns orangeri. Vi har sørget for de bedste pladser er reserveret til dig, så du kan nyde koncerten med  Schönbrunns slotsorkester med program af J. Strauss og W.A. Mozart. I pausen møder du os i baren til et glas mousserende vin. Som en meget særlig gave får du også en Port-Ami med hjem. 

Vi ved godt, at det er meget at skulle opleve på en dag, så det er derfor, hvis du kommer hos os, at dine billetter til Schönbrunn Slot, den kejserlige møbelsamling og det kejserlige palads (Hofburg) gælder enhver dag du ønsker op til en måned efter datoen for din middag og koncert. 

Vigtig information:

- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den til orangeriet, hvor du kan ombytte til din billet. Du kan ombytte dine e-billetter fra kl. 9, men kun på samme dag som din bookede tur. 
- Middagen på Café-Restaurant Residenz bliver serveret kl. 18.30 og koncerten på Schönbrunns orangeri starter kl. 20.30 på din bookede dato. 
- Koncerten varer 1½-2 timer, inklusiv pause, og slutter omkring kl. 22.15.  
- På udvalgte dage kan koncerten finde sted i det 'Great Gallery' eller det 'White Gold Room' lokaliseret inde i Schönbrunn slottet eller i andre koncertesale i Wien. Du vil naturligvis blive adviseret, hvis der skulle forekomme en ændring i lokation.
- Åbningstiderne på den kejserlige mødelsamling: Tirsdag-søndag fra kl. 10.00-18.00. 
- Åbningstiderne for det kejserlige palads (Hofburg): Hver dag fra kl. 9.00-17.30.
- Åbningstiderne for Schönbrunn Slot: Hver dag fra kl. 8.30-17.30. 
- Du kan besøge den kejserlige møbelsamling, det kejserlige palads (Hofburg) og Schönbrunn Slot enhver dag du ønsker op til en måned efter din middag og koncert på Schönbrunn Slot. 
- Efter koncerten er der taxier lige udenfor Schönbruuns orangeri. Metroen kører indtil midnat 5-8 minutters intervaller. 

 

Bestil billetter

Dato
Sisis skatte Info

Sisis skatte
Sisi's Skatte er inkl. et besøg ved 'Den Kejserlige Møbel Samling', 'Det Kejserlige Palace(Hofburg)' og selvfølgelig 'Schönbrunn Slot' med middag og koncert. Nedestående er adressen for Schönbrunn slots Orangerie Koncert sal:
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Info

Sisis skatte
Du skal hente alle dine billetter i billetkontoret på Orangerie Schönbrunn slot, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, fra kl 09:00 på din bestilte dato!

Vejviser

Vejviser
U-bahn til Schönbrunn Station

Vis kort Vis kort

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv