Kontakt

Her kan du læse om, hvordan du foretager en bestilling og reglerne for afbestilling- og dækning.

Bestilling

Den nemmeste, hurtigste og sikreste måde du kan lave en bestilling på er ved at bestille billetter online her på siden. Du kan også ringe og få hjælp til din bestilling hos vores kundeservice på telefon 70 14 53 77 (nordisktalende personale), men bestillingen skal du lave selv her på siden. Du kan også maile dine spørgsmål via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte dig igen hurtigst muligt.

Har du ikke modtaget din e-billet eller voucher? Udfyld formen med e-mailadresse og bestillingsnummer, og vi sender den til dig igen:

Afbestilling

Generelt kan man ikke ændre, afbestille eller annullere betalte og bekræftede billetter i Wien, hvilket vi informerer om tidligt i bestillingsprocessen, og hvilket du også bekræfter når du accepterer vores bestillingsregler.

Naturligvis vil vi stadig gøre alt i vores magt for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver du nød til at af- eller ombestille, så e-mail os via kontaktformularen og opgiv dit bestillingsnummer så skal vi nok, uden at love noget, se på muligheden for at ændre din bestilling, alternativt, gensælge dine billetter til anden side.

Får vi gensolgt dine billetter, skal dette først godkendes af vores leverandør i Wien, og siden skal vi modtage kreditnote. Det er ikke usædvanligt, at denne proces tager ret lang tid. Derfor kan der godt gå 1 til 2 uger efter event-datoen, før vi har klar besked om, at dine billetter er gensolgt eller ej. Vi forstår godt, at denne ventetid ikke er optimal for jer, men det er desværre sådan proceduren er, og derfor en nødvendighed for os. Du skal også regne med at der påregnes et afbestillings- og/eller et gensalgsgebyr pr. billet, der bliver fratrukket en evt. refundering, såfremt dine billetter bliver afbestilt eller gensolgt.

Afbestillingsdækning

Anmeldelse af afbestilling
Anmeldelse af afbestillingen skal ske pr. e-mail til helpdesk@ticmate.com inden forestillingsdatoen, hvis dækningen skal være gyldig..

Lægeerklæring
Ingen refusion kan ske uden en lægeerklæring. Senest to uger efter event-datoen skal vi have modtaget lægeerklæringen sammen med en kopi af din afbestillingsdækning. På lægeerklæringen skal lægens navn, adresse og telefonnummer tydeligt fremgå.
Send lægeerklæringen samt bestillingsbekræftelsen pr. post til vores hovedkontor:
WienBilletter.dk ved Ticmate, Vestergade 29, C/O Uma, DK-1456 København K.

Hvis andre end den der har foretaget bestillingen, afbestiller
Hvis det er andre i selskabet, end bestilleren af billetterne, der bliver nødt til at afbestille, behøver vi, foruden lægeerklæring og bestillingsbekræftelsen, et bevis på at I skulle med til eventet/turen sammen med bestilleren af billetterne. Dette kan f.eks. være en kopi af fly- eller hotel bestillingen.

Afbestillingsdækningen dækker ikke:
-Hvis du har glemt at tage voucher/e-billet med til Wien.
-Hvis du kommer for sent til eventet/turen, og dermed ikke får adgang til eventet/turen.
-Hvis du fortryder dit køb af billetter.
-Hvis du ikke kan komme med på eventet/turen grundet transport omstændigheder som vi eller arrangøren ikke har skyld i, f.eks. strejke i lufthavn, blandt flyselskaber eller hos andre offentlige transportselskaber.
-Hvis du kommer for sent til flyet.
-Bliver I syge, ramt af ulykke eller dødsfald, når I er i Wien, gælder vores afbestillingsdækning ikke, her henvises til en evt. privattegnet rejseforsikring.
-I tilfælde af naturkatastrofer, så som vulkanudbrud, oversvømmelse, snestorm eller jordskælv.

Pris:
Afbestillingsdækningen koster 5% af totale købssum.

Afbestillingsdækningen dækker:
Du får alle pengene tilbage, på nær prisen for afbestillingsdækningen, uden selvrisiko, hvis du som har bestilt billetterne, nære slægtninge(mand, kone, barn, søskende eller forældre) eller nogen i dit rejseselskab, der skal med til Wien, rammes af akut sygdom, ulykke eller dødsfald. Vores afbestillingsdækning dækker indtil i fysisk rejser til Wien, typisk indtil i på stiger (boarder) flyet i Danmark.

Bestilling af afbestillingsdækningen
Afbestillingsdækningen kan kun bestilles samtidig med dine billetter, og kan ikke bestilles som et separat tilkøb. Afbestillingsdækningen er gyldig fra du har bestilt og betalt. OBS: Summen af afbestillingsdækningen betales ikke tilbage ved en evt. afbestilling af billetter.

Afbestillingsdækningen kan ikke tegnes for grupper på over otte personer.

Din e-mailadresse *
Dit navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din meddelelse
En kopi sendes til din e-mailadresse

WienBilletter.dk powered by Ticmate

Dansk filial af Ticmate AB
Telefon: 78 75 53 77
Vestergade 29
C/O Uma
DK-1456 København K
CVR. nummer: 31 79 85 82

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige
Org.nr. 556710-6017
Telefon: +46 8 446 808 44

E-mail E-mail 78 75 53 77 78 75 53 77
Ticmate
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv