Rendezvous med Mozart

5.0 (1)
Rendezvous med Mozart på Schönbrunn Slot i Wien inkluderer et besøg på slottet, en god middag på Café-Restaurant “Residenz” og en dejlig koncert med Schönbrunn slotsorkester. 

Nyd en kongelig aften på det storslåede palads, spis en dejlig middag og slut af med den store finale på Schönbrunns orangeri, hvor du vil komme på en musisk rejse sammen med Schönbrunn slottets orkester. 

Din tur starter med et besøg i de verdens berømte Schönbrunns ceremoniværelser, den mest populære turistattraktion i Østrig. Gæster får en audioguide og kan tage slotsturen på ethvert tidspunkt indenfor slottets åbningstider, dog anbefaler vi, at du starter din audioguidede tur senest kl. 16. 

Klokken 18.30 bliver middagen serveret i Café-Restaurant Residenz lokaliseret i det tidligere Schönbrunn slotskøkken. Denne bygning, lokaliseret i den såkaldte Ehrenhof, ligger lige ved slottets hovedindgang. Her venter dig en elegant tre-retters middag, inklusiv retter som var typiske på Mozarts tid. (Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss og W.A. Mozart.

Vores gæster vil få serveret en alkoholisk drink i orangeriets bar, samt få programmet for koncerten, en 'Mozarts bedste' CD indspillet af Schönbrunns slotsorkester. Derudover har vi reserveret nogle sæder på de første to rækker. I pausen kan du mødes os her til en glas mousserende vin og en lækker Mozartkugle. 

Oversigten over pladserne i Schönbrunns orangeri finder du her. Du kan vælge imellem fire billetkategorier: VIP, A, B og C, som refererer til foran, midten og bagerst i auditoriet respektivt. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den til orangeriet, hvor du kan ombytte til din billet. 
- Koncerten varer ca. 1½-2 timer og slutter omkring kl. 22.15. 
- På udvalgte dage kan koncerten finde sted i det 'Great Gallery' eller det 'White Gold Room' lokaliseret inde i Schönbrunn slottet eller i andre koncertesale i Wien. Du vil naturligvis blive adviseret, hvis der skulle forekomme en ændring i lokation.
- Efter koncerten er der taxier lige udenfor Schönbruuns orangeri. Metroen kører indtil midnat 5-8 minutters intervaller. 

Åbningstider

Du kan hente dine billetter til fra kl. 09:00, hvor du også kan påbegynde dit besøg på Schönbrunn slot, hvis du har lyst. Vi anbefaler dog, at du ikke starter besøget senere end 16:00. Middagen serveres kl. 18:30, og koncerten starter kl. 20:30.

Bestil
Fra 1.393 kr

man, 24 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer

Vejviser

Rendezvous med Mozart

Adresse
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×