Wien Hofburg Orkester

Det er med god grund, at Wien er kaldt verdens musiske hovedstad. På denne Hofburg Orkester i Wien-tur vil du få muligheden for at se det kejserlige palads (Hofburg) og komme med til en enestående koncert med Wiener Hofburg-orkesteret. 

Højdepunkter

- Oplev Wiener Hofburg-orkesteret
- Nyd musikken af Mozart & Strauss
- Beundre Hofburg-paladset

Hvad kan jeg forvente?

Nyd en klassisk koncert i Wien
Det er en uforglemmelig aften i Wien med de velkendte og elskede kompositioner af 'Kongen af Waltz', Johann Strauss, samt arieatter af W. A. Mozart i den skønne atmosfære i det kejserlige palads Hofburg. Omkring 40 professionelle musikere og internationale solister fra Wiens operahus vil optræde. 

Et eksempel på et program kunne være sådan her: 
Wolfgang Amadeus Mozart: Overturer fra  'Figaros bryllup', Papageno-Papagena fra 'Tryllefløjten', Violin Concert G-Major, duet from 'Don Giovanni', Turkish March og en aria fra 'Figaros bryllup'.

Johann Strauss Emperor's Waltz, Eljen a Magyar, Polka, en aria fra 'The Gypsy Baron', Viennese Blood, Waltz, Blue Danube Waltz and Radetzkymarch.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Print din billet ud og tag den med til Hofburg-paladset. 

Hvor afholdes koncerten?
Afhægigt af koncertdatoerne spiller Wiener Hofburg-orkesteret enten i 'Redoutensaal' eller 'Festsaal' i det kejserlige palads Hofburg, eller i Börse Palais.   

Hvor længe varer koncerten?
Koncerten varer mellem 1½-2½ timer, inkl. pause. 

Hvad tid åbner dørene?
Dørerne til koncertsalen åbner kl. 19.30.

Åbningstider

Hver tir., tor. & lør. kl. 20:30 fra maj til oktober.

Bestil
Fra 343 kr

man, 24 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer

Vejviser

Wien Hofburg Orkester

Adresse
Heldenplatz 1 A-1010 Wien

×