Wien Hofburg Orkester

Fra kr 370

Det er med god grund, at Wien er kaldt verdens musiske hovedstad. På denne Hofburg Orkester i Wien-tur vil du få muligheden for at se det kejserlige palads (Hofburg) og komme med til en enestående koncert med Wiener Hofburg-orkesteret. 

Højdepunkter

- Oplev Wiener Hofburg-orkesteret
- Nyd musikken af Mozart & Strauss
- Beundre Hofburg-paladset

Hvad kan jeg forvente?

Nyd en klassisk koncert i Wien
Det er en uforglemmelig aften i Wien med de velkendte og elskede kompositioner af 'Kongen af Waltz', Johann Strauss, samt arieatter af W. A. Mozart i den skønne atmosfære i det kejserlige palads Hofburg. Omkring 40 professionelle musikere og internationale solister fra Wiens operahus vil optræde. 

Et eksempel på et program kunne være sådan her: 
Wolfgang Amadeus Mozart: Overturer fra  'Figaros bryllup', Papageno-Papagena fra 'Tryllefløjten', Violin Concert G-Major, duet from 'Don Giovanni', Turkish March og en aria fra 'Figaros bryllup'.

Johann Strauss Emperor's Waltz, Eljen a Magyar, Polka, en aria fra 'The Gypsy Baron', Viennese Blood, Waltz, Blue Danube Waltz and Radetzkymarch.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Print din billet ud og tag den med til Hofburg-paladset. 

Hvor afholdes koncerten?
Afhægigt af koncertdatoerne spiller Wiener Hofburg-orkesteret enten i 'Redoutensaal' eller 'Festsaal' i det kejserlige palads Hofburg, eller i Börse Palais.   

Hvor længe varer koncerten?
Koncerten varer mellem 1½-2½ timer, inkl. pause. 

Hvad tid åbner dørene?
Dørerne til koncertsalen åbner kl. 19.30.

Åbningstider

Hver tir., tor. & lør. kl. 20:30 fra maj til oktober.

Bestil

lør, 4 maj 2019

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer

Vejviser

Wien Hofburg Orkester

Adresse
Heldenplatz 1 A-1010 Wien