Klassiske Koncerter og Middag

En Klassisk Koncert med en dejlig middag i Wien, kan bestilles her hos WienBilletter.dk. Nyd en Klassisk Koncert & Middag på Schönbrunn Slot, eller et andet smukt sted i Wien, bestil dine billetter her!

Klassiske Koncerter og Middag
 
Schönbrunn Slot: Aftenpakker

Schönbrunn Slot: Aftenpakker

4.1
(8)

En aften på Schönbrunn Slot i Wien er en uforglemmelig oplevelse. Vælg mellem tre forskellige kombopakker - middag og koncert, rundtur på slottet og koncert eller rundtur, middag og koncert. Schönbrunn Slot er blevet valgt som 'Travellers' Choice 2018', oplev selv hvorfor. Få fingrene i de populære billetter, bestil i dag.

Fra 541 kr
Blauen Donau

Blauen Donau

4.0
(2)

Nyd et cruise ned af Donau i Wien, så en dejlig middag på Café-Restaurant Residenz efterfulgt af en klassisk koncert på Orangeriet ved Schönbrunn Slot. Bestil billetter til Donau Cruise, middag & koncert i Wien her!

Fra 898 kr
Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart på Schönbrunn Slot i Wien er inkl. et besøg på slottet, en god middag på Café-Restaurant “Residenz” og en dejlig koncert med Schönbrunn Slots Orkester. Billetter til Rendezvous med Mozart i Wien her!

Fra 1393 kr
Sisis skatte

Sisis skatte

På vores Sisis skatte rundtur i Wien, vil du føle dig som kejserinde for en dag. Bestil billetter til Sisis skatte, inkl. besøg på den kejserlige møbelsamling, det kejserlige palads (Hofburg) og Schönbrunn Slot med middag og koncert på orangeriet!

Fra 1461 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv