Schönbrunn Slot: Aftenpakker

Schönbrunn Slot: Aftenpakker

Pris fra 541 kr

En aften på Schönbrunn Slot i Wien er en uforglemmelig oplevelse. Vælg mellem tre forskellige kombopakker - middag og koncert, rundtur på slottet og koncert eller rundtur, middag og koncert. Schönbrunn Slot er blevet valgt som 'Travellers' Choice 2018', oplev selv hvorfor. 

Højdepunkter: 
- Oplev en smuk koncert på Schönbrunn Slot
- Kombiner en koncert med en middag og/eller koncert
- Sørg for at sikre dine billetter inden de bliver udsolgt
- Nyd en dejlig middag på Café-Restaurant Residenz
- Nyd en rundtur på det fantastiske Schönbrunn Slot

Kombopakke 1: Middag og koncert:
Klokken 18.30 bliver middagen serveret i Café-Restaurant Residenz lokaliseret i det tidligere Schönbrunn slotskøkken. Denne bygning, lokaliseret i den såkaldte Ehrenhof, ligger lige ved slottets hovedindgang. Her venter dig en elegant tre-retters middag (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). I løbet af sommeren bliver middagen serveret i det hyggelige udendørs område. 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss og W.A. Mozart. 

Kombopakke 2: Rundtur på slottet og koncert:
Kejserinde Maria Theresa værdsatte Schönbrunn Slots unikke atmosfære og gjorde det til hendes sommerresidens. Kejser Franz Joseph I havde eftersigende en helt speciel forkærlighed for det skulpturelle slot og dens park. Denne tur tager dig med tilbage i tiden. Hver gæst vil få en audioguide med på deres tur rundt i de private kamre og ceremoninelle værelser på Schönbrunn Slot. (I løbet af vintermånederne anbefaler vi, at individuelle gæster ikke starter deres audio guide tur rundt på slottet senere end kl. 15.30. I løbet af sommeren bør du starte din tur senest kl. 16). 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn Slot Orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss  og W.A. Mozart. 

Komboakke 3: Rundtur på slottet, middag og koncert:
Kejserinde Maria Theresa elskede Schönbrunn Slots unikke atmosfære og gjorde det til hendes sommerresidens. Kejser Franz Joseph I havde eftersigende en helt speciel forkærlighed for det skulpturelle slot og dens park. Denne tur tager dig med tilbage i tiden. Hver gæst vil få en audioguide med på deres tur rundt i de private kamre og ceremoninelle værelser på Schönbrunn Slot. (I løbet af vintermånederne anbefaler vi, at individuelle gæster ikke starter deres audioguide-tur rundt på slottet senere end kl. 15.30. I løbet af sommeren bør du starte din tur senest kl. 16). 

Klokken 18.30 bliver middagen serveret i Café-Restaurant Residenz lokaliseret i det tidligere Schönbrunn slotskøkken. Denne bygning, lokaliseret i den såkaldte Ehrenhof, ligger lige ved slottets hovedindgang. Her venter dig en elegant tre-retters middag (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). I løbet af sommeren bliver middagen serveret i det hyggelige udendørs område. 

Klokken 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunn orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss og W.A. Mozart. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den til orangeriet, hvor du kan ombytte til din billet. Du kan ombytte dine e-billetter fra kl. 9, men kun på samme dag som din bookede tur. 

Hvilken billettype skal jeg vælge?
Oversigten over pladserne i Schönbrunns orangeri finder du her. Du kan vælge imellem fire billetkategorier: VIP, A, B og C, som refererer til foran, midten og bagerst i auditoriet respektivt. 

Hvor lang tid varer koncerten?
Koncerten varer 1½ til 2 timer, inklusiv pause, og slutter omkring kl. 22.15.  

Hvad er inkluderet?
- Koncertbilletter til Schönbruun slotsorkester
- Valget mellem en rundtur på slottet og/eller en 3-retters middag
- Gæster med VIP- og kategori A-billetter vil få et gratis glas mousserende vin i baren
- Audioguide til rundturen på slottet

Vigtig information:
- På udvalgte dage kan koncerten finde sted i det 'Great Gallery' eller det 'White Gold Room' lokaliseret inde i Schönbrunn slottet eller i andre koncertesale i Wien. Du vil naturligvis blive adviseret, hvis der skulle forekomme en ændring i lokation.
- Efter koncerten er der taxier lige udenfor Schönbruuns orangeri. Metroen kører indtil midnat 5-8 minutters intervaller. 

 

Fantastisk 4.1

4.1 8 kundekommentarer
Flotte opplevelser

Rideskolens morgentrening er hva tittelsen sier, morgentrening. 15-30 minutter er ok. Schonbrunn med omvisning, middag og konsert er en flott opplevelse og star helt i samsvar med forventningene.

Morten
TOR, 02 JAN 2020
4.1
Fantastisk Musik og slot

Maden kunne man godt havde gjort meget bedre var meget skuffende.
Musikken og omgivelserne var fantasiske.

Christian
TIR, 10 SEP 2019
4.1
Stor oplevelse

Det var storslået og smukt.

Anette
MAN, 22 APR 2019
4.1
Dinner/rundvisningen

Da vi kom og skulle hente billetter, lå de klar, men fik at vide der ikke var flere pladser til rundvisningen, og kunne komme dagen efter til rundvisning, det var vi ikke helt tilfreds med, da vi havde forud bestilt, efter en snakken frem og tilbage, fik vi alligevel rund visningen i forbindelse med aften pakken, det er ikke okay. spisningen på Restauranten inden koncerten, flink og høffelig personale/tjenere, men maden kunne godt være bedre, en trist bouliong suppe, og hovedretten, meget billigt kød, og for simpel anrettet, deserten ok. flot koncert, vi blev vist helt op foran af flinkt personale, og fik to cd med hjem.

Jørgen
SØN, 21 APR 2019
4.1
Restauranten vi spiste i skuffede - interiør mæssigt - der var hurtig og effektiv servering !

Anette
TIR, 04 SEP 2018
4.1
Fantastik aften med Wienerkoncert

wienermusik kunne være så fantastisk , men hold da op:-) vi var begge helt høje.
Musik og sang som bringer glæde og også den fantastiske atmosfære på slottet. Og endelig den virkelige sjove afslutning, hvor dirigenten dirigerede vores klappen ,,, så fed en aften,,, det bør Alle virkelig prøve :-)

Kaare, Sæby
ONS, 01 AUG 2018
4.1
Fantastisk flot slot

Slottet, haven og zoo er bestemt et besøg værd,.
Maden vi fik var også fin.
Koncerten var ikke lige os, så vi gik i pausen.
Havde nok forestillet mig at koncerten blev afholdt i et lidt andet miljø. Det var jo bare et stort lokale, så det var overhovedet ikke "slotagtigt"

Lone, Hjørring
TOR, 12 MAJ 2016
4.1
En dejlig aften på Slottet

Det var en dejlig aften på Schønbrunn Slot. Dejlig mad.fin betjening og hyggelige omgivelser.Herefter en dejlig koncertoplevelse, en stor nydelse .Alle forventningerne blev indfriet. Et sådan arrangement er at anbefale,vi gik glad derfra.

Jørn, Kastrup
TIR, 29 DEC 2015
4.1

Bestil billetter

Dato
Schönbrunn Slot: Aftenpakker Info

Schönbrunn Slot: Aftenpakker
Orangerie Schönbrunn Slot
Orangerie Schönbrunn,
Schönbrunner Schloßstraße 47,
1130 Wien

Info

Schönbrunn Slot: Aftenpakker
Anbefalet starttidspunkt afhænger af hvilken pakke du vælger.

Vejviser

Vejviser
U-bahn til Schönbrunn Station

Vis kort Vis kort

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv