Wien Hofburg Orkester

Wien Hofburg Orkester

Pris fra 578 kr

Det er med god grund, at Wien er kaldt verdens musiske hovedstad. På denne Hofburg Orkester i Wien-tur vil du få muligheden for at se det kejserlige palads (Hofburg) og komme med til en enestående koncert med Wiener Hofburg-orkesteret. 

Det er en uforglemmelig aften i Wien med de velkendte og elskede kompositioner af “Kongen af Waltz”, Johann Strauss, samt arieatter af W. A. Mozart i den skønne atmosfære i det kejserlige palads Hofburg. Omkring 40 professionelle musikere og internationale solister fra Wiens operahus vil optræde. 

Et eksempel på et program kunne være sådan her: 
Wolfgang Amadeus MozartOverturer fra "Figaros bryllup", Papageno-Papagena fra "Tryllefløjten", Violin Concert G-Major, duet from "Don Giovanni", Turkish March og en aria fra "Figaros bryllup".
Johann Strauss: Emperor's Waltz, Eljen a Magyar, Polka, en aria fra "The Gypsy Baron", Viennese Blood, Waltz, Blue Danube Waltz and Radetzkymarch.

Varighed: 1½-2½ timer inkl. pause. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Dørerne til koncertsalen åbner kl. 19.30.
- Afhægigt af koncertdatoerne spiller Wiener Hofburg-orkesteret enten i "Redoutensaal" eller "Festsaal" i det kejserlige palads Hofburg, eller i Börse Palais.  

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Wien Hofburg Orkester Info

Wien Hofburg Orkester
Wiener Hofburg
Redoutensaal or Festsaal
Heldenplatz 1
A-1010 Wien

Info

Wien Hofburg Orkester
Hver tir., tor. & lør. kl. 20:30 fra maj til oktober.

Vejviser

Vejviser
U-bahn til Herrengasse eller Volkstheater Station

Kort Kort

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv