Schönbruun Zoo, Musik og Middag

Schönbruun Zoo, Musik og Middag

Pris fra 809 kr

Et besøg på Wien Zoo Schönbrunn, efterfulgt af en dejlig middag på restaurant Tirolergarten og herefter koncert på Schönbrunn Slot er en skøn dag for hele familien. 

Schönbrunn har mange facetter, heriblandt et meget familievenligt. Denne pakke indeholder et besøg til den zoologiske have og en klassisk koncert på Schönbruun slottets organgeri. Pakken inkluderer også en hyggelig middag på restaurant Tirolergarten, som ligger inden i den zoologiske have. Vi har også inkluderet en taxi til at køre dig til orangeriet, så du kan komme frem uden stress. 

Kl. 18.30: Middag på restaurant Tirolergarten, en typisk tyrolsk opbygget gård ikke langt fra Schoenbrunns landmærke Gloriette. Her venter dig en lækker tre-retters middag for både børn og voksne. Efter middagen vil du blive hentet af en taxa ved retauranten, så du kan ankomme i ordentlig tid inden koncerten. 

Kl. 20.30 (dørene åbner kl. 20): Koncerten finder sted i det storslåede og restorerede Schönbrunns orangeri, som har spillet en vigtig rolle igennem Mozarts karriere. Koncerten er spillet af det anerkendte Schönbruun slotsorkester akkompagneret af vokalister og balletdansere. Programmet er af J. Strauss og W.A. Mozart

Oversigten over pladserne i Schönbrunns orangeri finder du her. Du kan vælge imellem fire billetkategorier: VIP, A, B og C, som refererer til foran, midten og bagerst i auditoriet respektivt. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den til den zoologiske have. 
- Du kan bytte din e-billet og starte med at besøge den zoologiske have fra kl. 9.00. Din billet er kun gyldig på din bookede dato. Vi anbefaler, at du starter din tur senest kl. 15.00. 
- Koncerten varer 1½-2 timer inkl. pause og ender ca. kl. 22.15. 
- Under koncertens pause vil VIP og kategori A billetter få et gratis glas mousserende vin eller appelsinjuice i baren. 
- Efter koncerten er der taxier lige udenfor Schönbruuns orangeri. Metroen kører indtil midnat 5-8 minutters intervaller. 

 

Bestil billetter

Dato
Schönbruun Zoo, Musik og Middag Info

Schönbruun Zoo, Musik og Middag
Du skal du hente dine billetter på denne adresse på den bestilte dato FRA kl. 09.00!
Orangerie Schönbrunn Slot
Schönbrunner Schloßstraße 47,
1130 Wien

Info

Schönbruun Zoo, Musik og Middag
Wien Zoo har åbent hver dag fra 9:00 til 18:30. Vi anbefaler du påbegynder dit besøg senest kl. 15:00, og du kan selvfølgelig blive i Wien Zoo indtil middagen serveres! Fra april til oktober!

Vejviser

Vejviser
U-bahn til Schönbrunn Station

Kort Kort

Dansk
Ticmate
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv